Håranalys

Ta kontrollen över din hälsa

En Hårmineralanalys (HMA) är ett test som bland annat visar balansen på dina mineraler i kroppen. Genom att göra ett sådant test får du reda på din status i kroppens mineral depåer över en längre period bakåt i tiden. Men även hur din status set ut på eventuella kroppslagrade giftiga mineraler (tungmetaller), samt indikationer på hur din ämnesomsättning, övriga näringsstatus och hormonbalans ser ut. Vilket är ett unikt sätt att få reda på sin egen hälsostatus.

Med hjälp av denna analys så kan ett program för kostråd skräddarsys specifikt för dig och även ett kosttillskottsprogram för eventuella obalanser i kroppen som behöver korrigeras ingår.

Trace Elements i USA är det världsledande laboratoriet inom hårmineralanalys och har analyserat upp mot 1,5 miljoner prover. Genom detta har de skapat ett unikt system för att tyda resultatet av håranalyserna baserat på lagrad data och avancerad forskning i området.

Hur går det till?
Jag, Nettan, klipper av små tussar av hår från hårbotten och skickar på analys till Trace elements laboratorium I USA. Efter ca. 3-4 veckor så får vi ett svar och bokar in en 30 minuters genomgång av analysen.

Ring för att boka din tid hos Nettan
Pris: 1800kr
30 min genomgång av analysen ingår i priset.

Inför testet:
Du ska vara ofärgad med ca 3cm utväxt och inte ha använt medicinskt shampo